Vásárlás előtt

Olvass el!

A legfontosabb számunkra, hogy tökéletesen elégedett legyél a megvásárolt prémium minőségű színes nyomtatott fóliáddal. Kérjük, vásárlás előtt olvasd el az itt található információkat, hogy megfelelő döntést hozhass a termék kiválasztásakor.

Mit fogok vásárolni?

A csomagodban egy öntapadós fólia lesz az általad kiválasztott mintával. Ez a fólia a műanyag színes, öntapadós nyomatból és a papír hordozóból áll, mint egy hagyományos matrica. Anyaga az autódekorációknál használt újgenerációs, 2D íveket is követni tudó rugalmas, tartós. Felülete egy plusz védőfóliával védett, így ellenáll a gyenge fizikai behatásoknak, mint törölgetés, tisztítás, fertőtlenítés…

Milyen méretet fogok kapni?

A nyomat szélessége 100cm. Ez a piacon kapható beltéri egységek szélességénél hosszabb. Felrakáskor a két szélét a klíma hosszára le kell vágni. A magassága 16cm.

Mérjek előtte?

Ez a méret rengeteg egység összehasonlításával született, de mindenképpen végezz egy gyors mérést ezekkel az adatokkal, hogy biztosan, gond nélkül el tudod-e majd helyezni a klímán.

Fel tudom majd rakni?

Az anyagot azért választottuk, mert mikrolyukas, buborékmentes kiképzést kapott, így könnyen kezelhető. Ha még nem tettél fel ilyet – ami valószínű – akkor mindenképpen látogass el IDE a felrakásról szóló oldalunkra! Itt mindent megtalálsz ahhoz, hogy hibamentesen, tartósan felragaszthasd kedvenc grafikád, ami otthonod dísze lesz.

A kijelzőt eltakarja?

Nem, a digitális kijelző számai a felrakás után is tökéletesen látszanak.